Seteaza aceasta pagina homepage Adauga la favorites Contacteaza webmaster-ul 
      Biografie
      Fapte diverse
      Despre Roberta
      Despre Tiff Lacey
      Despre SQ-1
      Despre Madelin
      Inapoi
  Madelin Zero mai exact.
Cine este Madelin Zero?
Ei bine, este o frumusete rapitoare, in varsta de 25 de ani, ce locuieste in prezent in New York. A fost chiar "vanata" o vreme de catre cei de la MTV, pentru a-i oferi propriul ei show, insa nu se stie daca aceasta oferta mai este valabila. Deci, cum stau lucrurile cu madelin in prezent? In ultimii ani a avut cateva hituri cu grupul Circ (destroy she said, close your eyes si un album ce va fi lansat in Noiembrie 2004), iar acum incearca sa isi faca un nume pe scena muzicala, atat alaturi de alti artisti de renume, cat si solo. In 2004, Andre Tanneberger si Madelin Zero au compus doua piese impreuna pentru ultimul album ATB , No Silence, acest album bucurandu-se de vocea superba a artistei.
"Dirty Purple" este albumul de debut al lui Madelin, lasnat in Octombrie 2004, pentru care ATB a copmus o piesa, numita "Perfect day to lose", care este indiscutabil cea mai buna piesa de pe album.

Promitem noi informatii in curand, dar si niste poze super.
Site-ul artistei este Ser de fata
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Multumim donstop.co.uk pentru informatii.













Copyright © ATBFanclub 2004. Concept & realizare: Boia Alexandru