Seteaza aceasta pagina homepage Adauga la favorites Contacteaza webmaster-ul 
      Biografie
      Fapte diverse
      Despre Roberta
      Despre Tiff Lacey
      Despre SQ-1
      Despre Madelin
      Inapoi
  SQ-1 este un proiect solo realizat de Andre Tanneberger dupa despartirea Sequential One. Cand Woody si Uli au parasit Sequential One Andre a vrut sa continue singur, dar numele "Sequential One" era detinut prin copyright de catre label-ul german House Nation. Dar, dupa cum se stie, Andre nu renunta usor, asa ca a venit cu o abreviere a acestui nume: "SQ-1". Andre considera ca SQ-1 este cel mai bun proiect secundar realizat pana acum de el.

  Primul single lansat sub titulatura SQ-1 a fost "Can You Feel..." care a spart toate topurile, dovedindu-se a fi mai bun decat orice alt single lansat de Sequential One. Dupa numai cateva luni a urmat un nou single numit "Music So Wonderful". Avea sa devina unul din cele mai mari hituri de club din 1999 in Germania, dar cei de la casa de discuri Kontor au fost nesiguri ca acesta va deveni un mare hit, asa ca nu l-au lansat pe un CD.

  In anul 2000 o versiune remixata a piesei "Music So Wonderful" (remix realizat de Andre insusi) a fost inclus pe single-ul "One Two Three". Era evident ca SQ-1 avea sa aduca un single in topuri numai o data pe an. Pe la sfarsitul anului 2001 a venit mult asteptatul single "Dance" care s-a dovedit a fi mult mai diferit fata de precedentele.
  Mai multe detalii pe Dildos.













Copyright © ATBFanclub 2004. Concept & realizare: Boia Alexandru