Seteaza aceasta pagina homepage Adauga la favorites Contacteaza webmaster-ul 
      Biografie
      Fapte diverse
      Despre Roberta
      Despre Tiff Lacey
      Despre SQ-1
      Despre Madelin
      Inapoi
      Roberta Carter Harrison, vocea din spatele unor super-hituri semnate de ATB (cum ar fi Let U Go, Hold You, You’re Not Alone, I don’t Wanna Stop etc.) este originara din Canada, unde l-a cunoscut pe Ken Harrison, cu care s-a si maritat, cei doi formand mai tarziu grupul The Wild Strawberries. Atat Roberta cat si Ken au fost pasionati de muzica din ziua in care s-au nascut.

    Ca artista solo si ca membra a unei formatii, Roberta a avut ocazia de a colabora cu diversi artisti, inclusiv Alanis Morrissette, Sheryl Crow, Sarah McLachlan si Jewel. Roberta a dobandit o serie de discuri de aur atat in colaborare cu ATB, dar si ca membra a grupului The Wild Strawberries, grup a carui muzica a aparut pe coloana sonora a multor filme, inclusiv filme cu Angelina Jolie. Vocea Robertei are un timbru unic, ce a captat atentia ata de multor oameni, lucru ce se vede, luand in clacul imensul impact pe care l-au avut Let U Go, Hold You, You’re Not Alone, Dedicated, I don’t wanna stop sau Long Way Home in intreaga lume.

    Colaborarea dintre Roberta si ATB a inceput din anul 2000, cand ATB a auzit “Wrong To Let You Go” – Ceea ce era initial un cantec country, Roberta si ATB aveau sa faca un super hit dance. Roberta: “Am realizat un cantec pentru o compilatie Warner Music in Canada. Numele piesei era “Wrong To Let You Go”…un proiect realizat in colaborare cu un chitarist flamenco…Apoi cei de la Warner ne-au intrebat daca ne-ar interesa ca ATB sa remixeze aceasta piesa. Cunosteam “9PM (Till I come)” si am fost incantati de propunere…dar chitaristul flamenco nu a fost…deci a fost nevoie sa ducem o adevarata munca de convingere pentru ca acest remix sa apara.

    Dar toate lucrurile bune au si un sfarsit. Mult asteptatul album solo al Robertei (care ar fi trebuit sa fie lansat inca din 2002) pare ca nu va mai fi lansat niciodata si, mai mult, ATB a folosit o alta solista pentru sigle-urile “Marrakech” si “Ecstasy” – sa fie acesta sfarsitul colaborarii? Sa speram ca nu.




Copyright © ATBFanclub 2004. Concept & realizare: Boia Alexandru